IW Switch & Werk (onderdeel van IW Noord-Holland) en Stichting CIU West bundelen krachten

1 juli 2024

Na een periode van nauwe samenwerking tussen Stichting CIU West en IW Switch & Werk (onderdeel van IW Noord-Holland) hebben beide partijen besloten de krachten te bundelen. Vanaf 1 juli 2024 worden alle activiteiten van Stichting CIU West op het gebied van in- en uitleen van technisch geschoold personeel, voortaan volledig door IW Switch & Werk (onderdeel van IW Noord-Holland) uitgevoerd.

Sinds twee jaar werkt IW Noord-Holland intensief samen met de Stichting CIU West. Op basis van het succes van deze samenwerking, gecombineerd met het feit dat deze vorm van dienstverlening aan de installatiebranche goed past in het dienstenpakket van IW Noord-Holland hebben wij besloten volledig samen te gaan. Met Collegiale in- en Uitleen service heeft IW Noord-Holland een mooie service toegevoegd aan het brede arsenaal aan diensten dat gericht is op het opleiden in de elektro- en installatiebranche, waarbij ons doel is om talenten in de branche optimaal inzetbaar te maken.

Voor meer informatie over deze dienstverlening neem contact op met Linda van der Rijst op telefoonnummer 06-43616597 of per e-mail l.vanderrijst@iw.nl.

Voor een overzicht van al onze diensten, de IW-leerlijnen en ons trainingsaanbod, bezoek dan www.iw.nl

Op de foto: Kees de Vries, voorzitter Stichting CIU West (l) en Maurice Klaver, Algemeen Directeur IW Noord-Holland (r)

Deel dit bericht